Het Najade Resort aan de Oud-Loosdrechtsedijk 243 te Loosdrecht gaat haar vastgoedfinanciering via crowdfunding ophalen. In ruil voor een investering ontvangen beleggers een rente van 5% op jaarbasis.

Natascha Panday van Najade Resort: ‘’Door crowdfunding hebben we de mogelijkheid om zonder tussenkomst van derden ons vastgoed te financieren en tegelijkertijd bereiken we een grote groep potentiële nieuwe klanten. De investeerders krijgen een zeer aantrekkelijk rendement en een solide onderpand. Deze win-win situatie maakt crowdfunding voor zowel Najade Resort Loosdrecht als voor onze investeerders een zeer aantrekkelijk alternatief’’.

Najade Resort beoogt met de crowdfunding campagne een bedrag van €2,9 miljoen op te halen. In ruil voor een investering ontvangen de beleggers een rente van 5% op jaarbasis. Als zekerheid verkrijgen de investeerders o.a. een eerste hypotheekrecht op het vastgoed.

bron: Vastgoedjournaal

Het project is vandaag(13 maart) om 12:00 van start gegaan. Tot op heden is er €319.000 opgehaald. Zou u ook willen investeren in dit project? Klik dan hier.