Top 5 nieuwste crowdfunding projecten van deze week

Lasser Machines & Werkbus– Funding Circle
Het in Nuenen (Noord-Brabant) gevestigde DLM Las- en Montagebedrijf is opgericht in 2006. De ondernemer is een constructie bankwerker, lasser en storingsmonteur. Ooit begonnen in dienst bij diverse lasbedrijven is er uiteindelijk besloten om verder te gaan als zelfstandige.
Om vaardig en efficiënt te kunnen blijven werken, dienen er een extra machines en gereedschap aangeschaft te worden. Het zal hierbij gaan om een setbankje, knipschaar en een lastafel. Daarnaast zal een gedeelte gebrukt worden om ZZP’ers in te huren waar zo nu en dan mee wordt samen gewerkt. Met het resterende deel wordt een werkbus aangekocht.

Doelbedrag: € 50.000,-
Reeds opgehaald: € 9.700,-
Rentepercentage: 12.99 %
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Boris bar & Kitchen– Horeca Crowdfunding
Boris Bar & Kitchen wordt een moderne hip & happening zaak op hét horecaplein in het centrum van Dordrecht. Het restaurant onderscheidt zich van de andere horecazaken op het plein door de kwaliteit van het fingerfood assortiment, het voor Dordrecht unieke wijnassortiment en het design van de zaak. De locatie heeft een capaciteit van 300m2 met 140 zitplaatsen en op het plein een terras van 150m2. Boris Bar & Kitchen is 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur en de keuken sluit rond 23.00. In de weekenden sluit de zaak rond 2.00 uur. Voor bijzondere evenementen heeft de horecazaak een vergunning om tot 4.00 uur open te blijven.

Doelbedrag: € 265.000,-
Reeds opgehaald: € 132.750,-
Rentepercentage: 8 %
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

SUP-R– Kapitaal opmaat 
Ondernemer Vera Henneveld SUP-R. is al 12 jaar eigenaar van kapsalon team Vera in Delft. Toen recent de mogelijkheid zich voor deed haar ondernemersactiviteiten uit te breiden met de overname van SUP-R in Delft twijfelde ze geen moment. SUP-R is gevestigd in het historische centrum van Delft op een A1 toplocatie en is een new style warehouse, waar alle zintuigen geprikkeld worden. Een bezoek aan SUP-R. staat voor een experience van fashion, lifestyle, beauty, food and SUP-R. café.
Voor de overname en aanvullende investeringen is Vera Henneveld op zoek naar een annuïtaire lening van € 145.000 gedurende 48 maanden (4 jaar), waarvan de eerste 3 maanden aflossingsvrij. In ruil biedt Vera de investeerders een rentepercentage aan van 7,5% met een 2e hypotheek op het woonhuis van ondernemer.

Doelbedrag: € 145.000,-
Reeds opgehaald: € 34.400,-
Rentepercentage: 7,5 %
Looptijd: 48 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Villa de Gave | Gezinshuis Almere– OnePlanetCrowd 
Veel uit huis geplaatste kinderen en jongeren hebben behoefte aan een veilige- en gestructureerde omgeving die ze hun thuis kunnen noemen. Helaas is er in Nederland al jaren een zorgelijk tekort aan langdurige opvang voor deze kansarme kinderen en jongeren. Tien jaar geleden ben ik (gezinshuisouder Maureen Kent) gestart met het opvangen van kinderen en jongeren in een gezinshuis. Gedurende deze jaren heb ik velen van hen een veilige en warme woonomgeving kunnen bieden. Om nog meer kinderen en jongeren veilig te laten opgroeien wil ik samen met mijn dochter en haar man het gezinshuis gaan uitbreiden. Om dit te kunnen realiseren hebben we een geschikt pand gevonden in Almere met ruimte voor acht kinderen en jongeren tussen de zeven en achttien jaar oud.

Doelbedrag: € 100.000,-
Reeds opgehaald: € 14.000,-
Rentepercentage: 7 %
Looptijd: 74 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Viva el Perro Mini Dog Hotel– CrowdAboutNow
Ons 5 sterren hondenhotel voor kleine hondjes in Soest groeit uit zijn jasje, tijd voor een tweede hotel!
Onze kleine gasten komen inmiddels vanuit heel Nederland naar ons toe gereden om van een heerlijke vakantie in ons Doggy Paradise te genieten. Van Friesland tot aan Zuid