Vegan webshop Vmarkt verkoopt al twee jaar lang heel succesvol de meest lekkere plantaardige producten. Dit succes wil ik verder uitbreiden. Met nog meer lekkere producten en meer activiteiten, zodat jij je kunt begeven in een heus vegan walhalla. Daarom is het nu tijd voor een fysieke winkel. We bouwen samen de grootste vegan supermarkt van Nederland!

Wie ben ik?
Ik ben Natascha, 39 jaar, eigenaar van Vmarkt. Al zes jaar hou ik mij bezig met veganisme en sinds twee jaar run ik met succes de webshop Vmarkt.
Hier verkoop ik de lekkerste vegan producten. Ook organiseer ik proeverijen en kookworkshop die altijd he-le-maal uitverkocht zijn.
De vraag naar meer producten en meer informatie over plantaardig eten en leven is dus groot.
Het maakt mij heel blij dat ik hierin met Vmarkt kan faciliteren. Om dit nog beter te kunnen doen wil ik een fysieke winkel openen.

Wat doe ik?
In de twee jaar dat ik Vmarkt run heb ik al mooie resultaten behaald. Er is een groep trouwe klanten en de omzet groeit, In 2018 ben ik genomineerd voor de Vegan Awards in de categorie ‘beste (web)winkel’ en geselecteerd voor de ASN Wereldbank prijs. Ook ben ik uitgeroepen tot V!va 400 vrouw in de categorie ‘Wereldverbeteraar”
Zo zagen de afgelopen jaren eruit:

2017

  • Start Vmarkt (15 april 2017)

2018

  • Vegan Awards nominatie beste webwinkel
  • ASN Wereldbankprijs nominatie
  • Uitgeroepen tot V!va400 vrouw

Ook investeren in het project Vmakt? Klik dan hier