Wij zijn Bas en Janneke van den Hurk van Nais Brands kinderkleding. Wij vieren deze maand ons 12,5 jarig jubileum in deze branche. Onze ambitie is om drie succesvolle merken van Zazi Brands over te nemen, een bedrijf dat al ruim 13 jaar actief is in de kinderkledingbranche. Hiermee creëren wij een bedrijf met 4 hippe merken, met daarbij een unieke omruil- en een retourgarantie. Als groothandel en producent zorgen wij hiermee voor diversiteit en vrij ondernemen voor retailers in de kindermodebranche. Met uiteindelijk één ultiem, gezamenlijk doel: blije kids die zichzelf prettig en comfortabel in hun kleding voelen en daardoor onbezorgd kunnen spelen en genieten. Met uw ondersteuning kunnen wij deze ambities waarmaken. Onze lening gaat gepaard met een tweede hypotheekrecht op vastgoed.

Nais Brands is een nieuwe VOF, met een unieke formule in de wereld van de kinderkledingmerken. Wij zijn een groothandel en producent en bieden straks 4 totaal verschillende merken aan, met 2 collecties per jaar, die in eigen beheer ontworpen en geproduceerd worden, en die allen geleverd worden aan kinderspeciaalzaken en webshops in Nederland en met name België. Er wordt al gewerkt aan de markt in Duitsland via nog aan te stellen agenten. De 3 over te nemen merken worden nu al aan 200 verkooppunten uitgeleverd.

  • Nais Kidswearis een relatief nieuw merk dat in februari 2017 door ons is opgericht. Het is een merk dat meegaat in de trends en dat met een wat behoudendere styling veel mensen aanspreekt.
  • Lovestation22en Legends22 zijn twee met elkaar vergelijkbare merken van Zazi Brands, opgericht in respectievelijk 2014 en 2016. LS is het meidenmerk en LG het jongensmerk. Deze merken onderscheiden zich door hun kwalitatief goede producten met veelal opvallende prints waarbij veel inspiratie wordt gehaald uit de natuur.
  • LoFffis het oudste merk in de range en inmiddels een gevestigde naam. Dit echte meisjesmerk bestaat al dertien jaar en ‘is still going strong’! Het stond aan de wieg van Zazi Brands en heeft het mede gebracht tot waar het nu is.

Naast eigenaren van Nais Kidswear zijn wij ook vennoten van Kinderkleding Partytime. Kinderkleding Partytime is nu al ruim 12 jaar zeer succesvol op het gebied van homeparty’s voor kinderkleding. Vanuit deze onderneming wordt voor het merendeel outlet merkkleding verkocht. Partytime zal ook de restvoorraden van de 4 te voeren merken verkopen. Deze ondernemingen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Doelbedrag: € 250.000,-
Reeds opgehaald: € 148.800,-
Rentepercentage: 9 %
Looptijd: 60 maanden

Ook investeren in het project van Nais Brands? Klik dan hier!