De populairste projecten in snelheid van deze week op Fundwijzer

Bereik – Collin Crowdfund
Dit is de derde crowdfundcampagne van Bereik bij Collin, succesvol werd eerder in juni 2016 € 200.000,- en januari 2017 € 275.000,- opgehaald. In beide pitches is reeds aangekondigd dat er mogelijk vervolgaanvragen zouden komen, in verband met de gestage groei van het bedrijf. Bereik plaatst en exploiteert digitale, outdoor billboards op drukke verkeerslocaties. Het bedrijf, opgericht per eind 2014, is nog jong. Echter, Pleun Klootwijk is al 28 jaar actief in de buitenreclame en is daarmee ook aantoonbaar succesvol.

Doelbedrag: € 250.000,-
Reeds opgehaald: € 148.000,-
Rentepercentage: 6.5%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

De Family Flow Week – CrowdAboutNow
Als je instapt bij de Flow Generation ga je voor een ontspannen avontuur waarin yoga, meditatie, mindfulness en andere mind-body interventies centraal staan. Voor jezelf, je partner en dus ook voor de kinderen. Ik geloof namelijk dat kinderen rust vaak net zo goed kunnen gebruiken als hun ouders, omdat drukte en hectiek tegenwoordig voor iedereen aan de orde van de dag zijn. Op elk moment zijn er keuzes die gemaakt moeten worden, prikkels waarop gereageerd moet worden. The Flow Generation biedt de mogelijkheid om aan de waan van de dag te ontsnappen en samen tot rust te komen in een prachtige omgeving.

Doelbedrag: € 15.000,-
Reeds opgehaald: € 1.950,-
Rentepercentage: 4%
Looptijd: 36 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Waterwolf Brasserie Badhoevedorp – CrowdAboutNow
Badhoevedorp is in ontwikkeling. Nieuwe woonwijken en voorzieningen, het verdwijnen van de A9 en een nieuw centrum. Het dorp heeft behoefte aan een moderne horecalocatie, waar je de hele dag kunt afspreken en je meteen op je gemak voelt. De Waterwolf loopt vooruit in de ontwikkelingen en bouwt samen met het dorp aan een gezellige ontmoetingsplek voor brunch, lunch, diner en borrel.

Doelbedrag: € 15.000,-
Reeds opgehaald: € 9.925,-
Looptijd: 64 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

SunTransfer Kenya Ltd – Lendahand
SunTransfer Kenya (STKE) is een zonnepanelen leverancier in Kenia met als missie het transformeren van levens van mensen in rurale gebieden door middel van off-grid zonne-energie. Het bedrijf wordt geïnspireerd door de uitdaging om kwalitatief goede zonne-energie producten toegankelijk en betaalbaar te maken voor de ruim 6 miljoen huishoudens in Kenia die nog niet aangesloten zijn op het elektriciteitsnetwerk (ruim 70% van de bevolking). De kernactiviteit van SunTransfer is het ontwerpen, testen en verkopen van solar producten.

Doelbedrag: € 100.000,-
Reeds opgehaald: € 22.900,-
Rentepercentage: 6%
Looptijd: 24 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Take-It – Geldvoorelkaar.nl
Eind 2015 zijn wij, Bart en Melissa Kuijpers (broer en zus) gestart met Outlet Veldhoven . Een retail onderneming gericht op de verkoop van partijen huis en tuin decoratie, waarbij wij een divers assortiment aanbieden tegen aangename prijzen. De benodigde financiering hebben wij destijds succesvol opgehaald via Geldvoorelkaar.nl (projectnummer 13939 ). De destijds afgegeven prognoses zijn ruimschoots behaald: de omzetprognose 2016 was € 480.000,- en er is een omzet gerealiseerd van € 824.000,-.

Doelbedrag: € 350.000,-
Reeds opgehaald: € 80.200,-
Rentepercentage: 8%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Voortaan alle crowdfunding projecten in Nederland real time volgen? Registreer u dan nu gratis!