De populairste projecten in snelheid van deze week op Fundwijzer

Hanteren Levertijd Dakmaterialen – Funding Circle
Het in Westerdorp gevestigde Mijndak-Folie V.O.F. is een leverancier van voornamelijk E.P.D.M. dakmaterialen. De hoofdactiviteit is het produceren van HWA plakplaten voor platte daken. Verder is het bedrijf patenthouder en producent van SPAF, een prefab afwateringssysteem, en afvoersysteem Ecoflox. Om kwaliteit na te leven gebruikt het bedrijf E.P.D.M. dakbedekking; synthetisch rubber dat voldoet aan de zware ecologische eisen onder het DUBO (duurzaam bouwen). De onderneming dient steeds meer soorten dakbedekking te leveren en tracht hierbij een snelle levertijd te kunnen blijven hanteren.

Doelbedrag: € 50.000,-
Reeds opgehaald: € 30.200,-
Rentepercentage: 9.99%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Wasbundles Assets B.V. – Oneplanetcrowd
Investeer in duurzame en circulair geëxploiteerde wasmachines, afwasmachines en drogers. We kunnen geen 1.300.000 stuks witgoed per jaar blijven weggooien in Nederland. Het moet anders. Het moet circulair! En het gaat anders! Het aantal abonnees groeit steeds harder en daarmee het aantal apparaten. Inmiddels draaien er meer dan 1000 apparaten. Op de eerste twee Fund the Circular Future leningen is alweer 10.000 euro afgelost. Fund the Circular Future 3 is een kleinere emissie dan de eerste 2.

Doelbedrag: € 100.000,-
Reeds opgehaald: € 67.000,-
Rentepercentage: 6%
Looptijd: 121 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Autohandelaar en Autotransport – Funding Circle
Het in Velp gevestigde Auto Rosa verkoopt tweedehands personenauto’s. Het gaat hierbij voornamelijk om milieuvriendelijke auto’s, gezien de vraag naar deze auto’s de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Het bedrijf verkoopt occasions van merken zoals Chevrolet, Mercedes en Volkswagen. Tevens dient Auto Rosa als autotransportbedrijf. Klanten laten door dit autotransportbedrijf hun oldtimer naar een nieuwe werkplek overbrengen of een auto verplaatsen nadat deze met pech langs de weg terecht is gekomen. De financiering zal gebruikt worden om de voorraad auto’s aan te scherpen, zodat het bedrijf verder kan uitbreiden.

Doelbedrag: € 65.000,-
Reeds opgehaald: € 26.700,-
Rentepercentage: 12.99%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Homelux Property – Lendahand
Vakayi is eind 2016 opgericht als risicokapitaalsfonds (venture capital) voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Het fonds wordt ondersteund door het Dutch Good Growth Fund (DGGF), een Nederlands overheidsfonds dat als doel heeft om fondsen in opkomende markten te ondersteunen. Vakayi heeft ook steun ontvangen van het Capria Accelerator Fund, een fonds afkomstig uit Seattle. Vakayi streeft ernaar om te investeren in Zimbabwaanse bedrijven die zich richten op het realiseren van basisbehoeften (gezondheidszorg, huisvesting, onderwijs en schone energie) en die zowel een financieel rendement als sociaal rendement realiseren.

Doelbedrag: € 125.000,-
Reeds opgehaald: € 30.050,-
Rentepercentage: 6%
Looptijd: 36 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Harvest Coffee Brewers – Crowdaboutnow
Een specialty coffee bar met all day breakfast op de Glashaven in Rotterdam. Harvest coffee brewers wordt een specialty coffee oase waar je je cappuccino, espresso en ook filter koffie’s kan bestellen, dat in combinatie met een perfect uitgewerkte menu kaart waar je gerechten op vindt zoals onze chia seed pudding met vlierbloesem siroop, bramen en gekaramaliseerde macadamia noten of een Livar pulled pork bun met rode kool en gepekelde bloemkool. Met zulke goede producten je dag starten noemen wij “ going in on a high note” .

Doelbedrag: € 55.000,-
Reeds opgehaald: € 15.070,-
Rentepercentage: 0.8%
Looptijd: 59 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Voortaan alle crowdfunding projecten in Nederland real time volgen? Registreer u dan nu gratis!