De populairste crowdfunding projecten in euro’s van deze week op Fundwijzer.

Agenzia di Viaggi – Kapitaal op Maat
Vivere e Gustare is een succesvolle bemiddelaar in verhuur van bijzondere vakantiewoningen in de Italiaanse regio Le Marche. De regio Le Marche is een prachtig gebied gelegen naast het bekendere Toscane. Le Marche is rijk aan natuur, cultuur en geschiedenis. De aangeboden accommodaties bestaan voornamelijk uit landelijk gelegen vrijstaande villa’s en landhuizen. Het betreft royaal gelegen woningen met ruime tuinen en adembenemende uitzichten.

Doelbedrag: € 145.000,-
Reeds opgehaald: € 86.800,-
Rentepercentage: 7.5%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Sollatek Electronics Kenya 3 – Lendahand
Om het prachtige Satao Elerai reservaat te beschermen, werkt Satao Elerai samen met Sollatek Electronics Kenya om een ​​30 KW hybride systeem voor zonne-energie te installeren om daarmee hun CO2-uitstoot te verminderen en duurzaam, milieuvriendelijk toerisme te stimuleren. Satao Elerai Conservancy is een privé reservaat, eigendom van en beheerd door Satao Elerai en de lokale Masai gemeenschap.

Doelbedrag: € 120.000,-
Reeds opgehaald: € 63.150,-
Rentepercentage: 5.5%
Looptijd: 36 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

SimGas Kenya Ltd. 7 – Lendahand
SimGas is een bedrijf dat biogassystemen ontwikkelt, produceert en installeert voor kleine boeren in Oost-Afrika. Ze doen dit vanuit de overtuiging dat deze systemen levensreddend zijn en zorgen voor een besparing van tijd, geld en klimaat. SimGas heeft vestigingen in Kenia (sinds 2013, 92 werknemers), Tanzania (sinds 2011, 20 werknemers) en Nederland (sinds 2009, 12 werknemers).

Doelbedrag: € 84.400,-
Reeds opgehaald: € 33.100,-
Rentepercentage: 6.25%
Looptijd: 36 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Autohandelaar en Autotransport – Funding Circle
Het in Velp gevestigde Auto Rosa verkoopt tweedehands personenauto’s. Het gaat hierbij voornamelijk om milieuvriendelijke auto’s, gezien de vraag naar deze auto’s de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Het bedrijf verkoopt occasions van merken zoals Chevrolet, Mercedes en Volkswagen. Tevens dient Auto Rosa als autotransportbedrijf. Klanten laten door dit autotransportbedrijf hun oldtimer naar een nieuwe werkplek overbrengen of een auto verplaatsen nadat deze met pech langs de weg terecht is gekomen.

Doelbedrag: € 65.000,-
Reeds opgehaald: € 27.000,-
Rentepercentage: 12.99%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Grafische Machines Afwerkindustrie – Funding Circle
JP Afterpress Support is al 14 jaar werkzaam in de grafische industrie. De ondernemer geeft bedrijfsopleidingen en trainingen in de grafische afwerkingsindustrie. Om nieuwe machines aan te kunnen schaffen is een bedrijfsfinanciering nodig. Deze machines dienen om opnieuw verhandeld te worden.

Doelbedrag: € 33.000,-
Reeds opgehaald: € 21.200,-
Rentepercentage: 19.9%
Looptijd: 48 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Voortaan alle crowdfunding projecten in Nederland real time volgen? Registreer u dan nu gratis!