Fundwijzer heeft het overzicht van de participatiemaatschappijen weer uitgebreid. Bekijk hier de nieuwe participatiemaatschappijen of kijk op Fundwijzer voor het gehele overzicht.

VOC Capital Partners

VOC Capital Partners is een participatiemaatschappij die met behulp van kennis en ervaring, strategisch geld investeert in B2C en B2B technologie-gerelateerde bedrijven.

WISE BCI

WISE BCI is een ondernemende investeringsmaatschappij en heeft een focus op de business. No-nonsense staat hier hoog in het vaandel. Het bedrijf is nuchter en ambitieus en heeft realiteitszin. Het bedrijf  houdt ervan om echt contact te maken met de ondernemer en grondig te kijken naar de onderneming en haar perspectieven.

Beek Capital 

Beek Capital is in 2014 opgericht door Jan Dobber en Frans Putker. De investeringsmaatschappij opereert volledig onafhankelijk en is op geen enkele wijze verbonden aan externe investeerders. Beek Capital investeert uitsluitend met eigen kapitaal, eventueel aangevuld met bancaire financiering, al dan niet in samenwerking met gelijkgestemde investeerders. Dat maakt dat Beek Capital duurzaam kan investeren, zonder exit-dwang binnen een vast gedefinieerd tijdsbestek.

Amerborgh International N.V.

Amerborgh is een beheermaatschappij, met onder meer investeringen en participaties in ondernemingen, op het gebied van vermogensbeheer, crossmediale uitgaven, hotels, vastgoedontwikkeling en activiteiten op het gebied van kunst en cultuur.

Verenigd Ondernemers Fonds

Verenigd Ondernemers Fonds is een participatiemaatschappij die investeert in Nederlandse MKB-bedrijven om samen met de eigenaren opvolging mogelijk te maken.

Benieuwd naar alle andere participatiemaatschappijen op Fundwijzer? Klik dan hier!