Fundwijzer heeft het overzicht van de participatiemaatschappijen weer uitgebreid. Bekijk hier de nieuwe participatiemaatschappijen of kijk op Fundwijzer voor het gehele overzicht.

Penguin Ventures

Penguin Ventures is een participatiemaatschappij dat zich richt op het verschaffen van een gecombineerd pakket van management vaardigheden en nieuw kapitaal aan Nederlandse middelgrote ondernemingen die voor belangrijke strategische en operationele uitdagingen staan.

Fields Group

Field Group is een ondernemende hands-on investeerder. Gericht op het deelnemen in en verder ontwikkelen van bedrijven met potentieel. Met een nuchtere kijk op zaken en oog voor detail wordt getracht daadwerkelijk transformaties te bewerkstelligen bij de ondernemingen.

Innovation Quarter Capital

Innovation Quarter Capital financiert innovatieve bedrijven, die actief zijn in uiteenlopende sectoren. Deze ondernemingen kenmerken zich door gedreven management en een duidelijke groeistrategie.

Venvest

Venvest is een onafhankelijke investeringsmaatschappij gericht op Nederlandse bedrijven. Venvest investeert in middelgrote bedrijven in de maakindustrie, technische dienstverlening en waarde-toevoegende handel met een sterke kern van producten, klanten en een gezonde marktstructuur. De investeringen in aandelenkapitaal vinden plaats in zowel meer- als minderheidsbelangen.

Rhein Invest

Rhein Invest is een participatiemaatschappij die investeert in kansrijke, Duits/ Nederlandse MKB-bedrijven met groeipotentieel.

DM Equity Partners

DM Equity Partners verschaft kapitaal aan ondernemingen ten behoeve van groei en overnames. DM Equity Partners investeert door middel van een aandelenbelang (zowel meerderheid als minderheid) of alternatieve investeringsstructuren en focust zich op onderenmingen met een ondernemend management team, een begrijpelijk en duurzaam verdienmodel en een realiseerbare groeistrategie.

Benieuwd naar alle andere participatiemaatschappijen op Fundwijzer? Klik dan hier!