Zakelijk lenen moet anders. Ondernemers willen meer snelheid, gemak en duidelijkheid, zodat niets ze afleidt van het bouwen aan hun bedrijf. Dat vraagt om een andere aanpak, een nieuwe norm. New10 betekent dat we elke dag streven naar het beste resultaat: de nieuwe 10. Dit doen we samen met ondernemers en partners. Door continu een vinger bij hen aan de pols te houden weten we hoe we onszelf moeten verbeteren en kunnen we telkens weer streven naar de nieuwe 10.

ABN AMRO ziet dat ondernemers bij het realiseren van hun plannen snelheid en zekerheid zoeken. New10 biedt ondernemers een volledig digitale oplossing waarmee zij zelf een zakelijke lening kunnen aanvragen: gemakkelijk en met controle in eigen hand. New10 is een initiatief van ABN AMRO en combineert de financiële kennis van de bank met de wendbaarheid van een start-up. Met de kennis van de bank ontwikkelen we veilige, betrouwbare processen voor zakelijk lenen. Door de funding van ABN AMRO kan New10 je bovendien een aantrekkelijk rentepercentage bieden.

New10 beperkt op dit moment het aantal bedrijven waaraan ze geld lenen. Dit doen ze door te selecteren op bepaalde eigenschappen. Voldoet jouw bedrijf aan onderstaande criteria? Dan kun je een lening aanvragen bij New10.

Je bedrijf…
…is een bv, bv met 1 holding en 1 werkmaatschappij, een vof of een eenmanszaak
…is minimaal 15 maanden geregistreerd bij de Kamer van Koophandel
…is geregistreerd in Nederland
…maakte het afgelopen jaar winst
…heeft een positief eigen vermogen
…heeft een minimale omzet van € 100.000,-
…bankiert met een zakelijke rekening bij ABN AMRO, ING, Knab, Rabobank of SNS
…is niet actief in één van deze branches: financiële dienstverlening, publieke sector, scheepvaart, landbouw, adult entertainment, drugs en gokken