Spotzer heeft een mezzaninelening aangetrokken bij Main Mezzanine Capital ter financiering van de internationale groeistrategie. Spotzer is een leidende speler in de markt voor full service digital marketing solutions en levert deze solutions via reselling partners aan MKB klanten over de gehele wereld.

Spotzer is gevestigd in Amsterdam en heeft tevens vestigingen in Denver (USA), Sofia (BUL), Manilla en Melbourne (AUS). Bij de onderneming werken ca. 250 mensen en Spotzer beschikt daarnaast over een uitgebreide pool van freelancers. Spotzer levert Google AdWords en BING campagnes, website creatie, copywriting, e-commerce solutions, SEO solutions en support via haar meertalige content platform. Met deze oplossingen hebben MKB klanten over de gehele wereld alle mogelijkheden om de online presence te vergroten en de business te laten groeien door het genereren van nieuwe leads.

Spotzer heeft reeds tienduizenden PPC campagnes op Google geleverd, websites ontwikkeld voor ruim 80.000 klanten in 18 landen en iedere dag worden ruim 150 nieuwe websites opgeleverd voor nieuwe klanten. Het platform is een white label solution voor enterprise partners, zoals webhosting ondernemingen, business directories en telco’s, zoals bijvoorbeeld ItaliaOnline, Telstra en vele anderen.

De mezzaninelening wordt aangewend ter financiering van de sterke groei van de onderneming. De primaire focus ligt op uitbreiding van het Operational team en Product en Technology development team zodat zowel aan partners als aan de klant kwalitatief hoogwaardige diensten kunnen worden geleverd.

Bron: Main Capital Partners