Invicta investeert in producent wegenbouwmachines Burtec

|Invicta investeert in producent wegenbouwmachines Burtec

Invicta investeert in producent wegenbouwmachines Burtec

Invicta Participaties heeft het in Nieuwegein gevestigde Burtec BV overgenomen. Burtec bestaat al 55 jaar en is vanaf 1985 specialist in het maken van machines die worden gebruikt bij de aanleg en het onderhoud van wegen. De belangrijkste producten zijn: emulsiespuitwagens, kernboormachines, zaagmachines, rolbezems, schuivers etc. Deze machines worden gebruikt bij de aanleg, het testen en het onderhoud van asfalt en zijn aanwezig bij elke asfalteringsploeg.

Burtec heeft 17 vakmensen in dienst en is een vooraanstaande speler in haar markt. Het bedrijf levert machines in het hogere marktsegment en biedt haar klanten producten op maat. Het bedrijf levert aan alle spelers in de markt, dit zijn vooral aannemers in de wegenbouw/asfaltering en wegenbouwspecialisten. Naast de productie van nieuwe machines verzorgt Burtec ook Service en Onderhoud. Invicta heeft Burtec samen met Rob Doorman gekocht, die na de overname algemeen directeur is geworden. Doorman is al ruim 20 jaar actief als manager in de verhuur en verkoop van materieel in de wegenbouw.

Met deze investering heeft Invicta een solide Nederlands Maakbedrijf verworven dat kwaliteitsproducten maakt in markt van infrastructuur. Burtec is voornamelijk actief op de Nederlandse markt, die Invicta als omvangrijk en stabiel ziet. Kansen liggen er ook in Duitsland en België, een omvangrijke markt waar Burtec een kwaliteitsvoorsprong heeft op buitenlandse spelers.

Bron: Invicta Participaties

2018-11-05T11:32:14+00:00maandag 5 november 2018|0 Reacties
2000

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op zoek naar begeleiding bij Crowdfunding?
Wij begeleidden de succesvolle crowdfunding campagnes van Het Lokaal op Crowd About Now en Extreme Eco Solutions op Geld voor Elkaar.

Wilt u ook advies en begeleiding bij crowdfunding? Neem dan nu contact op!
Bezoek de Handleiding HTML
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
ChargePark op Crowd About Now en Eaglet Eye op Collin Crowdfund!
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
ChargePark op Crowd About Now!
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
The Garment Club op Geldvoorelkaar.nl!