Dozenfabrikant Doosopmaat.nl  is sinds kort voor het grootste deel in handen van de Haagse investeringsmaatschappij Écart Invest. De investeringsmaatschappij zegt zich te gaan richten op intensivering van de marketing, om zo meer dozen te gaan verkopen aan het MKB. Fortaleza Capital adviseerde bij deze aandelenoverdracht.

Oprichter Jos Knulst van Doosopmaat.nl zegt op de website van het bedrijf:
”Wij proberen altijd goed te luisteren naar de wensen van de klant. Het gemak van een doos op maat, een acceptabele prijs, eenvoud en snelheid bij het bestellen en leveren. Ons Doosopmaat.nl concept biedt het antwoord op al deze wensen. Onze klanten kunnen hun producten opmeten, op onze site de maten invullen en eenvoudig hun dozen bestellen.”

Met dat concept is hij zo succesvol geworden, dat de Haagse investeringsmaatschappij Écart interesse kreeg en kansen zag het bedrijf verder te laten groeien. Knulst, die het bedrijf 16 jaar geleden oprichtte, heeft zich gedeeltelijk laten uitkopen en houdt een minderheid van de aandelen. Hij blijft voorlopig aan als directeur. Het succes van doosopmaat.nl is mede bepaald door de sterke opkomst van e-commerce. Een sterk punt is dat het bedrijf de aandacht vestigt op het voorkomen van oververpakking.

Het volledige bericht lezen? Kijk op Verpakkingsmanagement.nl.