Ebury Trade Finance

|Ebury Trade Finance
Ebury Trade Finance2016-11-22T13:42:02+00:00

Ebury Trade Finance, een valutabroker met kantoren in zes verschillende landen, is een aanbieder van financiering voor werkkapitaal. Ebury richt zich op het financieren van werkkapitaal met bedragen van € 50.000,- tot € 1.000.000,- met een looptijd van maximaal 5 maanden.

Bij de financieringsaanvraag stelt Ebury een bedrag beschikbaar, waarna de ondernemer naar eigen wens inkoopfacturen kan insturen. Ebury stelt ter hoogte van deze ingestuurde inkoopfactuur een financiering beschikbaar voor een duur van maximaal 5 maanden. De ondernemer kan de lening terugbetalen in meer dan 140 valuta’s, waarbij de ondernemer enkel rente betaalt over de facturen die daadwerkelijk worden gefinancierd. Bij het verstrekken van het werkkapitaal wordt geen onderpand gevraagd, waardoor de financiering van Ebury niet zal conflicteren met andere financieringsvormen binnen de onderneming.

Ebury
Op zoek naar begeleiding bij Crowdfunding?
Wij begeleidden de succesvolle crowdfunding campagnes van Het Lokaal op Crowd About Now en Extreme Eco Solutions op Geld voor Elkaar.

Wilt u ook advies en begeleiding bij crowdfunding? Neem dan nu contact op!
Bezoek de Handleiding HTML
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
ChargePark op Crowd About Now en Eaglet Eye op Collin Crowdfund!
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
ChargePark op Crowd About Now!
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
The Garment Club op Geldvoorelkaar.nl!