DeltaBlue heeft 300.000 euro opgehaald via het Bolero Crowdfunding platform van KBC. De obligatie was in minder dan twee uur volledig onderschreven, een nieuw record voor Bolero! DeltaBlue zal de opgehaalde middelen gebruiken om zijn commerciële organisatie verder uit te bouwen en de nodige certificaten te behalen voor de enterprise markt.

DeltaBlue levert cloud oplossingen voor digitale agentschappen en software ontwikkelaars. Het intern ontwikkelde DeltaBlue Cloud platform biedt geavanceerde cloud hosting en doorgedreven automatisatie van technische handelingen. Hierdoor zijn websites of applicaties altijd razendsnel en kunnen de ontwikkelaars van digitale bureaus sneller schakelen. DeltaBlue kan toonaangevende agentschappen als Wijs, Wunderman, Prophets en Yappa tot het klantenbestand rekenen.

Het bedrijf, dat in 2015 werd opgestart door Bram Pieters en opereert vanuit de Limburgse technologiehub Corda Campus, kende het afgelopen jaar een forse groei. Om de volgende stappen te zetten waren er verse middelen nodig.

lees het hele bericht op: Emerce.nl