De populairste projecten in snelheid van deze week op Fundwijzer

Stratenmaker Nieuw Bedrijfswagen – Funding Circle
Raafs Sierbestratingen en Grondwerkzaamheden is een stratenmakers bedrijf gevestigd in Boxmeer. Het bedrijf heeft één werknemer in dienst en neemt alleen zakelijke opdrachten aan. Eén van de opdrachtgevers is een bekend Nederlands bouwbedrijf. De ondernemer wil graag een financiering om een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen. Daarnaast wordt een gedeelte aangewend om de crediteurenlast te verlichten. Het zakelijk krediet is hiervoor aangevraagd.

Doelbedrag: € 50.000,-
Reeds opgehaald: € 31.400,-
Rentepercentage: 8.99%
Looptijd: 36 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Duraflow 2 – Kapitaal op Maat
Duraflow verkoopt of verhuurt energiebesparende oplossingen aan de grotere energieverbruikers van het Nederlandse bedrijfsleven, (semi) overheden en instellingen. Deze markt is volop in ontwikkeling sinds de wetgeving voor die categorie bedrijven en instellingen is aangescherpt en de naleving hiervan streng wordt gecontroleerd. De recent gesloten Nederlandse en Europese energieakkoorden hebben het mogelijk gemaakt om terugdringing van het energieverbruik verplicht te stellen en sancties op te leggen.

Doelbedrag: € 150.000,-
Reeds opgehaald: € 114.600,-
Rentepercentage: 7.5%
Looptijd: 48 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Alpha Development – Lendahand
Alpha Development is een microkrediet groep met 15 leden. De groep is opgericht in 2000 en bestaat uit ervaren ondernemers, zowel mannen als vrouwen. Ondernemers uit deze groep hebben vooral cateringbedrijfjes, marktkramen en winkels. Als gevolg van het hebben van een eigen bedrijf hebben de leden huizen kunnen bouwen en hun kinderen naar school kunnen sturen. Met een lening kunnen de leden van deze microkrediet groep hun bedrijven laten groeien. Lokale partner OBUL verstrekt de lening. Deze moet in 12 maanden worden afbetaald.

Doelbedrag: € 25.400,-
Reeds opgehaald: € 10.500,-
Rentepercentage: 3.5%
Looptijd: 12 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

De mooiste woning maak je zelf – Symbid
Steenvlinder maakt zelfbouw mogelijk op kavels en in kluscomplexen en koopt hiervoor locaties aan. Wij geloven in de kracht van mensen zelf. Mensen die hun eigen huis bouwen zorgen voor meer mooie en unieke woningen en een grotere betrokkenheid bij de buurt en de andere zelfbouwers. Elke zelfbouwer krijgt na aankoop van de kavel of kluswoning van Steenvlinder maximale zeggenschap en vrijheid, onder het motto: de mooiste woning maak je zelf.

Doelbedrag: € 125.000,-
Reeds opgehaald: € 53.780,-
Rentepercentage: 6%

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Dutch Indoor Surf – Kapitaal op Maat
Dutch Indoor Surf biedt met de aanleg van een geavanceerde en unieke wavebaan simulator de perfecte trainingsfaciliteiten voor het body boarden en surfen. Dutch Indoor Surf zal zich vestigen in Eindhoven Noord op de Vijfkamplaan. Eindhoven is een sportstad op nationaal en internationaal niveau en Dutch Indoor Surf biedt hier een unieke en waardevolle aanvulling op het bestaande aanbod. De overdekte hypermoderne wavebaan is 16 meter lang en 10 meter breed en zorgt voor een surf oppervlak van maar liefst 72 vierkante meter.

Doelbedrag: € 150.000,-
Reeds opgehaald: € 23.600,-
Rentepercentage: 8.5%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Voortaan alle crowdfunding projecten in Nederland real time volgen? Registreer u dan nu gratis!