De populairste crowdfunding projecten in snelheid van deze week op Fundwijzer.

Caf+® Renovatie – Funding Circle

De onderneming is gevestigd op de Grote Markt en trekt dan ook het hele jaar door publiek. Het café betreft zowel een lunchroom overdag als bar in de avond. De ondernemers hebben het café enkele jaren geleden overgenomen, met succesvolle voortzetting. Omdat de inrichting in de loop der jaren behoorlijk verouderd is, hebben de ondernemers nu het plan om het café geheel te verbouwen en opnieuw in te richten. Om dit te kunnen verwezenlijken is het krediet aangevraagd.

Doelbedrag: € 100.000,-
Reeds opgehaald: € 33.100,-
Rentepercentage: 9,99%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan HIER!

Verzorgingshuis Gümbel – Crowd Real Estate

U investeert middels deze propositie in Verzorgingshuis Gümbel met een zeer langdurig huurcontract. Het verzorgingshuis met 72 kamers is gelegen in Wald-Michelbach, Duitsland. Het verzorgingshuis is langdurig verhuurd aan de zorgexploitant Seniorenwohnbesitz Gümbel GmbH. Het huurcontract is recentelijk voor een periode van maar liefst vijfentwintig jaar verlengd. De zorgexploitant maakt onderdeel uit van de zorginstelling Cosiq GmbH uit Berlijn. Gosiq GmbH heeft dertien vergelijkbare verzorgingshuizen in exploitatie.

Doelbedrag: € 1.000.000,-
Reeds opgehaald: € 912.800,-
Rentepercentage: 6,5%
Looptijd: 30 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik HIER!

Hout – CrowdAboutNow

Binnen kort starten wij een nieuw duurzaam horeca-concept, direct aan de Houthavenpark in Amsterdam. Een plek voor specialty koffie, ontbijt, lunch, maar ook een borrel aan de bar of op het zonnigste terras van de Houthaven. 2 verdiepingen om te ontspannen en te werken, BAR HOUT en WORK HOUT.

Doelbedrag: € 90.000,-
Reeds opgehaald: € 40.000,-
Rentepercentage: 4,5%
Looptijd: 48 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan HIER!

Detacheerder Groeifinanciering – Funding Circle

International Flex Job is sinds 2008 actief op de arbeidsmarkt. De onderneming is gevestigd in Aalsmeer (Noord-Holland) en opgericht door Sjaak Geerlings. International Flex Job heeft haar sporen verdiend in het detacheren van uitzendkrachten binnen de bloemensector. De onderneming laat een snelle groei van omzet en resultaat zien. De groei zet door in 2019 waardoor de debiteuren toenemen. Hierdoor heeft het bedrijf behoefte aan extra werkkapitaal.

Doelbedrag: € 210.000,-
Reeds opgehaald: € 190.400,-
Rentepercentage: 8,49%
Looptijd: 24 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan HIER!

Transportbedrijf Opleggers – Funding Circle

AWE Transport is opgericht in 2011 en gevestigd in Wijchen (Gelderland). AWE Transport is een transportbedrijf met wagens en opleggers. De financiering is bedoeld om vier opleggers aan te schaffen. Zodra deze stilstaan worden er geen kosten gemaakt doordat de opleggers dan in eigen beheer zijn. Hierdoor zal de marge verbeteren en kan AWE Transport een beter resultaat boeken.

Doelbedrag: € 105.000,-
Reeds opgehaald: € 25.700,-
Rentepercentage: 12,99%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan HIER!

Voortaan alle crowdfunding projecten in Nederland real time volgen? Registreer u dan nu gratis!