De populairste crowdfunding projecten in euro’s van deze week op Fundwijzer.

SunTransfer Kenya Ltd. 2 – Lendahand
SunTransfer Kenya (STKE) is een zonnepanelen leverancier in Kenia met als missie het transformeren van levens van mensen in rurale gebieden door middel van off-grid zonne-energie. Het bedrijf wordt geïnspireerd door de uitdaging om kwalitatief goede zonne-energie producten toegankelijk en betaalbaar te maken voor de ruim 6 miljoen huishoudens in Kenia die nog niet aangesloten zijn op het elektriciteitsnetwerk (ruim 70% van de bevolking).

Doelbedrag: € 100.000,-
Reeds opgehaald: € 77.550,-
Rentepercentage: 6%
Looptijd: 24 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Scherp Inkopen Witgoed – Funding Circle
V.O.F. J.G.B. Eltink is actief in de verkoop en reparatie van witgoed apparatuur zoals kookplaten, ovens, magnetrons, fornuizen en afzuigkappen. De onderneming werkt onder de vlag van een internationale organisatie ServicePartner. Het familiebedrijf heeft een winkel aan de Franssenstraat 57 te Vianen, nabij het nieuwe dorpsplein. Deze winkel is al 75 jaar gevestigd aan dit adres en daarmee een begrip in de omgeving. Naast de verkoop van bekende merken zoals Miele, Bosch, Tefal en Siemens, repareert de onderneming ook apparatuur aan huis.

Doelbedrag: € 35.000,-
Reeds opgehaald: € 23.600,-
Rentepercentage: 12.99%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Sollatek Electronics Kenya 3 – Lendahand
Sollatek Electronics Kenya verschaft toegang tot schone en betrouwbare energie in Oost-Afrika sinds 1985. Het hoofdkantoor is gevestigd in Mombasa, Kenia, en er is een verkooppunt in Nairobi. Sollatek verkoopt de producten als groothandel via een regionaal netwerk van distributeurs, hardware winkels, elektronicazaken en NGOs. Sollatek biedt naast een installatieservice ook garantie op al haar producten. Sollatek levert onder andere spanningswisselaars, stabilisatoren en diverse soorten voedingen (stroom).

Doelbedrag: € 120.000,-
Reeds opgehaald: € 21.250,-
Rentepercentage: 5.5%
Looptijd: 36 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Grondstof voor Opdracht Eyeliner – Funding Circle
IR Cosmetics Group B.V. is gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van cosmeticaproducten en voedingssupplementen. Retailers en make-up artiesten werken o.a. samen met IR Cosmetics voor de ontwikkeling van private labels binnen het beauty and health segment. Op het moment produceert de onderneming meer dan 1.400 verschillende producten zoals parfums, nutraceutische producten, vitamines en toiletartikelen.

Doelbedrag: € 30.000,-
Reeds opgehaald: € 18.000,-
Rentepercentage: 19.9%
Looptijd: 36 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

SM Gram Bikash 6 – Lendahand
In de regio Burdwan in Noord Bengal zijn de ‘Adivasi’ dorpjes te vinden. De inwoners van deze gemeenschappen behoren tot de armsten van India. Veel mannen in dit gebied zijn werkzaam in de landbouw. Mensen leven hier vooral van de natuur. De huishoudens in Noord Bengal bestaan gemiddeld uit 5 personen. De vrouwen werken doorgaans in theehuizen,verkopen levensmiddelen of kledingaccessoires. Het gemiddelde inkomen per gezin bedraagt ongeveer 90 dollar per maand. De kinderen gaan naar overheidsscholen die meestal ver weg gelegen zijn.

Doelbedrag: € 26.000,-
Reeds opgehaald: € 17.600,-
Rentepercentage: 3.5%
Looptijd: 24 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Voortaan alle crowdfunding projecten in Nederland real time volgen? Registreer u dan nu gratis!