De nieuwste projecten van deze week op Fundwijzer

Just Ride – Knab

Just Ride heeft een financieringsbehoefte van € 550.000 voor de productie van mallen voor de doorontwikkeling van een bestaande racefiets. Je kunt direct investeren in deze leningaanvraag via je crowdfund-account of Knab Crowdfunding app. Just Ride is een internationaal innovatief bedrijf dat professionele fietsonderdelen, frames & racefietsen verkoopt. De producten worden ontwikkeld in Amsterdam.

Doelbedrag: € 550.000,-
Reeds opgehaald: € 500.000,-
Rentepercentage: 7%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan HIER!

Noodstartbaanverlichting Voorfinaniering  – Funding Circle

Holland Aviation heeft recentelijk een groot contract van de Verenigde Naties ontvangen voor de levering van 20 noodstartbaan verlichting trailer kits en 36 portable helipads kits. De financiering zal worden aangewend voor de voorfinanciering hiervan.

Doelbedrag: € 150.000,-
Reeds opgehaald: €129.000,-
Rentepercentage: 5,99%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan HIER!

ByOni groeit, doe jij mee! – CrowdAboutNow

Wat is het eerste wat mensen van je zien als je binnenkomt? Nee.. niet hoe je er uit ziet.. maar hoe je je voelt! Onze missie richt zich vooral op het produceren van mooie eerlijke kleding En dat laat jou extra stralen. De fashion-industrie is alleen gericht op jou als klant, op de verkoop en niet op het proces… Wij niet en dat willen we aan jou laten zien!

Doelbedrag: € 100.000,-
Reeds opgehaald: €2.000,-
Rentepercentage: 4,5%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan HIER!

Opstart onderneming Tjappa, voor echt Surinaams eten! – Kapitaal Opmaat

In maart 2019 zal Tjappa volgens de planning opengaan. Tjappa, is vrij vertaald Surinaams voor eten, mee eten, lekker eten. Tjappa dekt precies de lading. Een Surinaams eethuisje met heerlijke gerechten uit de Creoolse en Hindoestaanse keuken die ook bij de autochtone Nederlanders goed ligt. Voeg daarbij toe de versheid van de producten en de vriendelijke service die mevrouw Koszegi voor ogen heeft dan is Tjappa “here to stay for a long time”.

Doelbedrag: € 65.000,-
Reeds opgehaald: €30.400,-
Rentepercentage: 8,5%
Looptijd: 48 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan HIER!

ICT-bedrijf Projecten & Liquiditeit – Funding Circle

DFNS heeft de financiering aangevraagd om verschillende projecten voor te financieren. De onderneming is veel actief in netwerkbeheer en softwareontwikkelingen. De financiering zal worden aangewend als voorfinanciering voor verschillende opkomende projecten en om de liquiditeitsruimte te behouden.

Doelbedrag: € 50.000,-
Reeds opgehaald: €25.800,-
Rentepercentage: 19,90%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan HIER!

Voortaan alle crowdfunding projecten in Nederland real time volgen? Registreer u dan nu gratis!