De nieuwste projecten van deze week op Fundwijzer

Mathenesserweg 46 C2 te Rotterdam – SamenInGeld
Even voorstellen Mijn naam is Cosmina,  Via mijn werk ken ik veel bedrijven die woonruimte zoeken voor expats. Via-via ben ik in contact gekomen met David Law die al thuis is in het beheren en verhuren van woningen. Omdat wij die ervaring onvoldoende hebben, kiezen wij ervoor om dit project samen met hem op te pakken.Samen vonden we een woning die wij aangekocht hebben en uit eigen middelen betaald hebben. Ook de volledige renovatie hebben wij uit eigen middelen betaald en de woning is nu helemaal klaar om verhuurd te worden.

Doelbedrag: € 125.000,-
Reeds opgehaald: € 63.500,-
Rentepercentage: 8%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Food Union – CrowdAboutNow
Achter elke eetbelevenis schuilt een professionele keuken. Maar daarvoor is genoeg ruimte nodig en vaak dure apparatuur. Drempels die voor veel culinaire ondernemers te hoog zijn om in een keer te nemen. Daarom biedt Food Union een flexibel werkplek-abonnement voor cateraars, ambachtslieden, restaurants, productontwikkelaars en start-ups. Een inspirerende werkruimte in Haarlem met verschillende culinaire bedrijven onder één dak.

Doelbedrag: € 65.000,-
Reeds opgehaald: € 18.300,-
Rentepercentage: 4%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Gram Utthan 12 – Lendahand
Odisha is een van de gebieden in India waar men weinig toegang heeft tot afgesloten toiletten, waardoor mensen toegewezen zijn aan de open natuur. Dit brengt een risico met zich mee op infecties, slangenbeten en seksuele intimidatie. Met name voor vrouwen en kinderen. De organisatie Gram Utthan is actief in Odisha op het gebied van levensonderhoud, sanitatie en energie. Hun kernwaarden richten zich op het verbeteren van levensomstandigheden en het creëren van duurzame ontwikkeling.

Doelbedrag: € 25.850,-
Reeds opgehaald: € 14.800,-
Rentepercentage: 3%
Looptijd: 24 maanden