De 5 populairste projecten in snelheid van deze week op Fundwijzer

I CHANGE the value of food – Crowdaboutnow

What a waste!

Wereldwijd verspillen we één derde van de totale voedselproductie. Daarbij gaat niet alleen het voedsel zelf verloren – de voedingswaarde en de kosten daarvan – maar ook grondstoffen, energie, arbeid, transport, landbouwgrond en verpakkingsmateriaal. Voedselverspilling heeft een gigantische impact op het klimaat!

Doelbedrag: € 100.000,-
Reeds opgehaald: € 74.658,-

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Saltrex | Bouw mee aan een circulaire toekomst – oneplanetcrowd

Saltrex zorgt voor een circulaire oplossing voor afgedankte goederen. Investeer en word mede-eigenaar van dit veelbelovende bedrijf.

Fabrikanten, logistiek dienstverleners en hun verzekeraars worden dagelijks geconfronteerd met beschadigde / vervuilde goederen en reststromen. Voor de eigenaar onbruikbaar maar voor andere partijen kunnen die goederen nog veel waarde hebben. Saltrex brengt met haar platform de vraag en aanbod van grote internationale spelers bij elkaar. Dat doen ze nu zo’n twee jaar succesvol met klanten als Delta Lloyd (Nationale Nederlanden) en transporteur CMA CGM.

Doelbedrag: € 750.000,-
Reeds opgehaald: € 299.250,-

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Het Viswijf – Crowdaboutnow

Wij missen iets in Den Bosch: een toffe viszaak, waar je lekker vis kunt eten en een goed glas wijn kunt drinken, zonder poespas.
En aangezien Den Bosch niet aan zee ligt, halen wij de zee wel naar Den Bosch.
Wij zijn Hanneke en Stijn en wij willen al het moois dat de zee te bieden heeft onderbrengen in ons nieuwe restaurant: Het Viswijf. Help jij ons om dit voor elkaar te krijgen?

Doelbedrag: € 100.000,-
Reeds opgehaald: € 95.00,-

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Rotterdam: Hogenbanweg 98 D – Sameningeld

LET OP! Aanvulling van SamenInGeld op dit project:Wij zijn van mening dat een 100% financiering van dit project mogelijk is doordat de aanvrager van dit project onroerend goed in eigendom heeft met een ruime overwaarde. Mede vanwege het in privé meetekenen is dit voor SamenInGeld passend.

Doelbedrag: € 130.000,-
Reeds opgehaald: € 115.750,-

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Premie Bespaarcoach B.V. – Collin Crowdfund

Premie Bespaarcoach (100% dochter van Heemzaethe Beheer B.V.) bedient, beheert en voert cross-selling uit op de assurantieportefeuilles van Heemzaethe Beheer B.V. Heemzaethe Beheer B.V. koopt de assurantieportefeuilles tegen een relatief gunstige prijs.
De portefeuilles kenmerken zich door een gemiddeld lage polisdichtheid. Doordat Premie Bespaarcoach een strategie van ‘operational excellence’ hanteert kan het met lage kosten een maximale waardevermeerdering op de aangekochte portefeuilles realiseren. De ondernemer heeft uitgebreide ervaring met verzekeringen en customer service en weet met deze strategie een hoge klanttevredenheid te bereiken. Aldus is een rendabele en goed onderbouwde businesscase ontwikkeld.

Doelbedrag: € 300.000,-
Reeds opgehaald: € 207.500,-

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!