De 5 nieuwste projecten van deze week op Fundwijzer

Zaltbommelse Stadsbrouwerij – CrowdAboutNow
Mijn naam is Adrie van der Meijden en ik wil mijn bestaande proeflokaal en brouwerij “de Zaltbommelse Stadsbrouwerij” verder uitbreiden en professionaliseren. Daarnaast willen we de keuken van het proeflokaal verbeteren. Zodat we onze gasten nog beter van dienst kunnen zijn en ons zelf gebrouwen bier, “de Bommelse Kroniek”, ook buiten het proeflokaal verder kunnen gaan afzetten.

Doelbedrag: € 125.000,-
Reeds opgehaald: € 7.500,-
Rentepercentage: 4.1%
Looptijd: 71 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Sollatek Electronics Kenya 3 – Lendahand
Sollatek Electronics Kenya verschaft toegang tot schone en betrouwbare energie in Oost-Afrika sinds 1985. Het hoofdkantoor is gevestigd in Mombasa, Kenia, en er is een verkooppunt in Nairobi. Sollatek verkoopt de producten als groothandel via een regionaal netwerk van distributeurs, hardware winkels, elektronicazaken en NGOs. Sollatek biedt naast een installatieservice ook garantie op al haar producten. Sollatek levert onder andere spanningswisselaars, stabilisatoren en diverse soorten voedingen (stroom).

Doelbedrag: € 120.000,-
Reeds opgehaald: € 20.350,-
Rentepercentage: 5.5%
Looptijd: 36 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Guideline Trainingen – The Dutch Deal
Met een koffietje in de hand op zoek naar dromen!Bij Inspiratiecafé OSO kan je lekker neerploffen, alledaagse problemen loslaten en de tijd even helemaal vergeten. Hier vind je een (h)eerlijk bakje koffie, thee of verse sap, al dan niet met één van de huisgemaakte taarten of soepen.Het gezellige team van Inspiratiecafé OSO heet je graag welkom in onze “huiskamer” het centrum van Groningen.

Doelbedrag: € 62.050,-
Reeds opgehaald: € 1.400,-
Rentepercentage: 8%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

SJATZI – CrowdAboutNow
Sjatzi is een roemruchte voormalige zeemanskroeg en animeerbar in een nieuw jasje. Wij zijn zeven dagen in de week geopend en bieden dagelijks programma en een ruim assortiment bieren, vodka’s, longdrinks en kaviaar. Afgelopen januari gingen onze deuren open en de zaak draait op volle toeren maar een verbouwing is nodig om meer geluid te kunnen maken en langer open te kunnen zijn.

Doelbedrag: € 35.000,-
Reeds opgehaald: € 11.905,-
Rentepercentage: 3.1%
Looptijd: 27 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

SM Gram Bikash 6 – Lendahand
In de regio Burdwan in Noord Bengal zijn de ‘Adivasi’ dorpjes te vinden. De inwoners van deze gemeenschappen behoren tot de armsten van India. Veel mannen in dit gebied zijn werkzaam in de landbouw. Mensen leven hier vooral van de natuur. De huishoudens in Noord Bengal bestaan gemiddeld uit 5 personen. De vrouwen werken doorgaans in theehuizen,verkopen levensmiddelen of kledingaccessoires. Het gemiddelde inkomen per gezin bedraagt ongeveer 90 dollar per maand. De kinderen gaan naar overheidsscholen die meestal ver weg gelegen zijn.

Doelbedrag: € 26.000,-
Reeds opgehaald: € 13.600,-
Rentepercentage: 3.5%
Looptijd: 24 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Voortaan alle crowdfunding projecten in Nederland real time volgen? Registreer u dan nu gratis!