VastgoedInvesteren.nl is een nieuw crowdfunding platform gericht op het financieren van Nederlandse vastgoedprojecten. Op VastgoedInvesteren.nl vindt u aanbiedingen van vastgoedpartijen die zich richten op het herontwikkelen van ‘gedateerd’ vastgoed naar moderne en toekomstbestendige objecten of het ontwikkelen van nieuwe duurzame vastgoedobjecten.

In Nederland is door stilstand in de bouwsector de afgelopen jaren een grote vraag naar woningen en hoogwaardige kantoorruimte ontstaan. Daarnaast dienen er, gedreven door een maatschappelijke behoefte en (internationale) klimaatafspraken, miljarden te worden geïnvesteerd in het verduurzamen en toekomstbestendig maken van de bestaande vastgoedvoorraad in Nederland. Deze ontwikkelingen gaan gepaard met een grote financieringsbehoefte waarbij partijen steeds vaker kijken naar alternatieve financieringsvormen zoals crowdfunding.

VastgoedInvesteren.nl is een nieuw initiatief van het bedrijf achter DuurzaamInvesteren.nl Crowdinvesting B.V.. Wellicht heeft u de afgelopen maanden als bezoeker van DuurzaamInvesteren al wel eens een vastgoed gerelateerde aanbieding langs zien komen. Ondanks dat deze aanbiedingen voor velen van u interessant bleken was er ook feedback dat deze aanbiedingen beter tot hun recht zouden komen op een separaat platform, vandaar dat Crowdinvesting heeft besloten het separate platform Vastgoedinvesteren.nl te lanceren!

Aanstaande vrijdag 5 oktober om 12.00 uur komt het eerste vastgoed project live op Vastgoedinvesteren.nl. Dit project “Drentsestraat 4-14 te Amersfoort” is een project van Profund Vastgoed B.V. en is opzoek naar € 1,4 miljoen aan financiering. De geboden rente bedraagt 5,25% op jaarbasis.