Een sociologie studente die wordt meegevraagd voor een tocht op een onderzeeër. Dat is het scenario uit de pen van de Bredase filmmaker Roel Leijten. Leijten wil met een crowdfunding zijn droom om een speelfilm te maken laten uitkomen.

De rol van de studente Amelia Anderson wordt gespeeld door de Engelse actrice Rebecca Finch. Zij speelde eerder in The Take Down. Amelia Anderson is een ambitieuze studente die bezig is met het afronden van haar studie Moderne Sociologie. Tijdens een lezing komt ze Nicholas Hallberg tegen, een schatrijke tech- ondernemer die zich inzet voor een betere wereld. Deze rol wordt gespeeld door de Duitse acteur Michael Wagner. Hij is bekend van de film Sajjan Singh Rangroot. Hij presenteert zijn laatste project: een low- budget onderzeeër die zich zonder gebruik van fossiele brandstoffen voort kan bewegen over de wereld.

Amelia wil voor haar studie onderzoeken wat langdurige eenzaamheid met een mens kan doen op sociaal psychologisch vlak. Wanneer ze wordt uitgenodigd voor een meerdaagse tocht op de onderzeeër komt ze erachter dat er zich aan boord meer afspeelt dan ze in eerste instantie had verwacht.

Het volledige artikel lezen? Kijk op Breda Vandaag.

Deelnemen aan de crowdfunding? Kijk dan op Talentboek.