Privacy statement

|Privacy statement
Privacy statement 2015-02-23T15:24:19+00:00

Privacy statement
Fundwijzer.nl is een website van Fundwijzer B.V. (hierna: “Fundwijzer”). Fundwijzer begrijpt hoe belangrijk privacy is voor haar bezoekers en klanten, daarom wordt informatie die Fundwijzer over u (hierna: “persoonsgegevens”) verkrijgt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en verwerkt.

Het beleid van Fundwijzer ten aanzien van de omgang met uw privacy en het gebruik van persoonsgegevens is in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. Het privacy beleid geldt voor alle bezoekers van de website. Informatie over hoe Fundwijzer omgaat met persoonlijke gegevens staat in dit beleid nader weergegeven.

Persoonsgegevens
Fundwijzer slaat uw gegevens op als u zich aanmeldt bij de site of voor de nieuwsbrief. Fundwijzer gebruikt deze informatie om uw verzoeken in te willigen en overige acties ten uitvoer te brengen, waarvoor toestemming is verkregen. De verkregen persoonsgegevens en preferenties worden opgeslagen in een bestand van Fundwijzer. Fundwijzer doet er alles aan om deze gegevens te beschermen. Bij alle mailingen die u ontvangt van Fundwijzer naar aanleiding van de verstrekte persoonsgegevens wordt u de mogelijkheid geboden om u af te melden van dergelijke mailingen.

Fundwijzer zal uw persoonsgegevens aan niemand verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen dan met uw voorafgaande ondubbelzinnige toestemming; of wanneer dat noodzakelijk is om een wettelijke verplichting na te komen.

Cookies
Cookies zijn kleine bestanden die informatie bevatten over de sites die u bezoekt, deze bestanden worden door uw browser opgeslagen. Fundwijzer gebruikt Cookies voor technische doeleinden en voor het verzamelen van informatie over het gebruik van de site en dit te verbeteren (zoals bijvoorbeeld het onthouden van uw zoekparameters).

Klanten en bezoekers kunnen het gebruik van cookies weigeren door in hun browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen.

Gebruikersstatistieken
Fundwijzer maakt gebruik van anonieme internet tools om internet verkeer te meten. Fundwijzer geeft geen data door aan deze tools. Gebruikers geven toestemming om anoniem verkeersgegevens te verwerken.

Fundwijzer wijst erop dat door gebruik te maken van Fundwijzer klanten en bezoekers toestemming geven voor het verwerken van de informatie door desbetreffende anonieme internet tools op de wijze en voor de doeleinden zoals in de passages over de Gebruikersstatistieken omschreven staan.

Beveiliging
Fundwijzer beveiligt uw persoonsgegevens met behulp van up-to-date beveiligingssystemen die aan alle standaarden voldoen.

Contact
Indien u vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan kunt u dat per mail laten weten aan Fundwijzer, info@fundwijzer.nl. U kunt dan navragen welke gegevens worden gebruikt en u kunt Fundwijzer verzoeken bepaalde gegevens te verwijderen.

Geef een reactie

Op zoek naar begeleiding bij Crowdfunding?
Wij begeleidden de succesvolle crowdfunding campagnes van Het Lokaal op Crowd About Now en Extreme Eco Solutions op Geld voor Elkaar.

Wilt u ook advies en begeleiding bij crowdfunding? Neem dan nu contact op!
Bezoek de Handleiding HTML
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
ChargePark op Crowd About Now en Eaglet Eye op Collin Crowdfund!
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
ChargePark op Crowd About Now!
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
The Garment Club op Geldvoorelkaar.nl!