De populairste projecten in euro’s van deze week

|De populairste projecten in euro’s van deze week

De populairste projecten in euro’s van deze week

De populairste projecten in euro’s van deze week op Fundwijzer.

NightWatch – detectiesysteem voor klinis – CrowdAboutNow
Er zijn nog geen goede detectie middelen beschikbaar voor nachtelijke klinisch urgente epileptische aanvallen bij kinderen. Hierdoor ervaren veel ouders nachtelijke stress én worden veel aanvallen gemist. Toonaangevende epilepsiezorg organisaties hebben een revolutionair systeem ontwikkeld dat veel beter scoort. Nu is het moment om de eerste gezinnen in staat te stellen dit systeem aan te schaffen.

Doelbedrag: € 100.000,-
Reeds opgehaald: € 100.021,-

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Pizza Hut Almere – Geldvoorelkaar.nl
PH Express Holding B.V. is door de ervaren ondernemers Soeniel en Rakesh Sewnarian opgericht om de fastfood-keten Pizza Hut terug te laten keren naar Nederland. In een eerdere crowdfundingcampagne via Geldvoorelkaar.nl is de lancering van de Nederlandse Pizza Hut formule gefinancierd en de opstart van de eerste vestiging op Utrecht Centraal Station. De ondernemers hebben (samen met franchise-organisatie Yum! Brands) de ambitie om binnen een termijn van 3 jaar door te groeien naar minimaal 15 Express-vestigingen. De financiering wordt gevraagd voor de opstart van een vestiging in Almere.

Doelbedrag: € 250.000,-
Reeds opgehaald: € 76.700,-
Rentepercentage: 8.5%
Looptijd: 60 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

“De Toegift” – Geldvoorelkaar.nl
Wij, Jeroen Ras en Berry Lussenburg, nemen met onze VOF het bekende theaterrestaurant Klif12 in Den Hoorn op Texel over. Het theater is al meer dan 30 jaar het enige theater op Texel en een begrip in de Nederlandse theaterwereld. Wij veranderen de naam in De Toegift@Klif12; de unieke combinatie van theater en restaurant blijft bestaan! De Toegift@Klif12 bestaat uit theaterfaciliteiten en een restaurant met groot buitenterras. Door dit multifunctionele karakter onderscheiden wij ons van de rest van de Texelse horeca.

Doelbedrag: € 250.000,-
Reeds opgehaald: € 58.800,-
Rentepercentage: 9%
Looptijd: 84 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Werkkapitaal Grafische Machines – FundingCircle
Rotagraphic B.V. levert sinds 1984 machines voor de grafische industri;, digitaaldruk, vellen offset, rotatie-offset en flexo-druk. Klanten van Rotagraphic zijn vooral actief in productie van verpakkingen en retailmaterialen. Het bedrijf vertegenwoordigt meerdere fabrikanten van diverse systemen en verzorgt daarbij de levering en installatie voor de klant. Verder verzorgt dit bedrijf aanvullende gebruiksmaterialen, onderdelen en support. Rotagraphic wil haar werkkapitaal vergroten om extra machines voor klanten en voorraad in te kopen. Rotagraphic wil haar werkkapitaal vergroten om extra machines voor klanten en voorraad in te kopen. Het zakelijk krediet is aangevraagd voor de voorfinanciering van deze machines.

Doelbedrag: € 40.000,-
Reeds opgehaald: € 29.300,-
Rentepercentage: 10.88%
Looptijd: 36 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

Aflossing Planten Licentiegever – FundingCirlce
Ron van Dijk Consultancy B.V. is gevestigd in Hoofddorp en is gespecialiseerd in het beschermen van nieuwe plantensoorten. Het bedrijf geeft licenties uit aan kwekers. Aan de hand van de cijfers die de kwekers leveren, belast van Dijk hen met royalties. Deze royalties worden ieder kwartaal ontvangen. Daarnaast vertegenwoordigt de onderneming een groot Koreaans bedrijf die mailorders doet van speciale bomen. De bomen worden geïmporteerd uit Chili en vervoerd naar Korea. Van Dijk wil graag de zakelijk lening bij een vriend aflossen, die destijds heeft geholpen met de eerste investeringen in het bedrijf. Het zakelijk krediet is aangevraagd voor deze aflossing.

Doelbedrag: € 45.000,-
Reeds opgehaald: € 27.200,-
Rentepercentage: 8.23%
Looptijd: 24 maanden

Meer weten of direct investeren? Klik dan hier!

2017-04-20T10:49:54+00:00 donderdag 20 april 2017|Reacties uitgeschakeld voor De populairste projecten in euro’s van deze week
Op zoek naar begeleiding bij Crowdfunding?
Wij begeleidden de succesvolle crowdfunding campagnes van Het Lokaal op Crowd About Now en Extreme Eco Solutions op Geld voor Elkaar.

Wilt u ook advies en begeleiding bij crowdfunding? Neem dan nu contact op!
Bezoek de Handleiding HTML
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
ChargePark op Crowd About Now en Eaglet Eye op Collin Crowdfund!
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
ChargePark op Crowd About Now!
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
The Garment Club op Geldvoorelkaar.nl!