Crowdfunding voor coureur die benen verloor

|Crowdfunding voor coureur die benen verloor

Crowdfunding voor coureur die benen verloor

“Motorsport is dangerous”, luidt het aloude adagium. Dat die spreuk ook in 2017 nog relevant is bleek onlangs op Donington Park.

Op dat prachtige, glooiende circuit in het Verenigd Koninkrijk vond vorig weekend een absolute horrorcrash plaats tijdens een Formule 4-race. Billy Monger denderde met meerdere auto’s voor zich over het circuit, wat z’n zich enigszins belemmerde. Daardoor knalde hij in volle vaart op een zo goed als stilstaande auto. Dat de beelden niet prettig zijn spreekt voor zich, wie toch graag een kijkje neemt kan dat hier doen.

Dat Monger bij het ongeval zwaar gewond raakte was evident, maar om het nog erger te maken zat de jonge coureur 90 minuten bekneld in de restanten van z’n auto voor de hulpdiensten hem naar het medisch centrum konden brengen.

Meer lezen? Kijk dan op Autoblog.nl.

Direct doneren in de crowdfundingcampagne? Kijk dan op Just Giving.

 

2017-04-20T10:41:59+00:00 donderdag 20 april 2017|Reacties uitgeschakeld voor Crowdfunding voor coureur die benen verloor
Op zoek naar begeleiding bij Crowdfunding?
Wij begeleidden de succesvolle crowdfunding campagnes van Het Lokaal op Crowd About Now en Extreme Eco Solutions op Geld voor Elkaar.

Wilt u ook advies en begeleiding bij crowdfunding? Neem dan nu contact op!
Bezoek de Handleiding HTML
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
ChargePark op Crowd About Now en Eaglet Eye op Collin Crowdfund!
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
ChargePark op Crowd About Now!
Investeren in crowdfunding projecten?

Nu live:
The Garment Club op Geldvoorelkaar.nl!